Over Mij

Ineke Mathot van Bureau MathotMijn naam is Ineke Mathot. Ik ben jaren werkzaam geweest als docente Nederlands. Ik heb 20 jaar met veel plezier lesgegeven aan leerlingen van alle leerwegen op een VMBO school in Den Haag.

Ik ben heel enthousiast over de schrijverskwaliteiten van mijn leerlingen. Mijn belangrijkste doel is: de leerlingen enthousiast maken over hun onderwerp en ze begeleiden in het creatieve schrijfproces.

Vandaar dat mijn belangstelling nu uitgaat naar het redigeren van teksten en het bieden van ondersteuning voor het schrijven van allerlei tekstsoorten.

Ik heb ervaring als remedial teacher en zorgcoördinator, dus ik heb leerlingen met lees- en schrijfproblemen begeleid. Bovendien heb ik de cursus didactisch coachen gevolgd en ik ben de laatste maanden van mijn loopbaan coach geweest van diverse collega’s.

Creatief schrijven is een hobby van mij. Via deze link kom je op mijn blog met door mij geschreven columns en verslagen.

Over Bureau Mathot

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren schrijven als hij/zij op de juiste manier ondersteuning krijgt. Ik ga uit van het creatieve talent dat iedereen heeft en probeer door middel van positieve feedback het zelfvertrouwen te herstellen en te vergroten.

Andere bedrijven bieden het redigeren en corrigeren van teksten aan als twee aparte diensten. Volgens mij kan het een niet zonder het ander. Als je een tekst echt beter wilt maken, met behoud van eigen stijl, zul je niet alleen moeten kijken naar spelfouten, maar ook naar de zinsopbouw en woordkeuze.

Bezoek mij op LinkedIn:

LinkedIn