Overige diensten

Naast het redigeren en corrigeren van teksten en het leren schrijven, kunt u bij mij terecht voor coaching van docenten en het geven van debattraining aan leerlingen.

Coachen en begeleiden van docenten

Ik ben een ervaren coach voor nieuwe en ervaren docenten. Ik start met een persoonlijk gesprek waarin u kunt vertellen wat u van het coachen verwacht. Ik ben gericht op de interactie tussen leerling en docent.

Daarna film en/of observeer ik u tijdens het lesgeven en aan de hand van de beelden en de observatie voeren we een feedbackgesprek. Mijn ervaring is dat docenten tijdens het feedbackgesprek inspiratie opdoen voor hun lessen en zicht krijgen op hun didactische kwaliteiten.

Leren debatteren

U kunt mij inhuren om bij u op school debattrainingen aan de leerlingen te geven. Ik heb met mijn leerlingen de afgelopen jaren meegedaan met het VMBO debattoernooi. In mijn visie is debatteren een heel belangrijke competentie die op deskundige wijze aangeleerd kan worden. In de dagelijkse lespraktijk is er vaak geen tijd en onvoldoende deskundigheid om deze competentie aan te leren.

Overige diensten bij Bureau Mathot: Debattraining

debattraining op het Wellantcollege

Wilt u meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.